Eizo ColorEdge CS270

eizo cs270

EIZO Corporation (TSE: 6737) ha anunciat el nou ColorEdge CS270, un monitor de gestió de color de 27 polzades que s’ajusti a les necessitats i pressupostos d’entusiastes de la fotografia i professionals de disseny gràfic. El ColorEdge CS270 ofereix moltes de les característiques avançades de calibració dels ColorEdge d’Eizo com una àmplia gamma de colors i el calibratge per hardware. També ofereix caracteristiques que no solen estar disponibles amb els monitors de baix cost, com ara el programa ColorNavigator que suporta la compatibilitat amb una àmplia gamma de dispositius de calibratge de tercers i una garantia del fabricant de cinc anys.

El ColorEdge CS270 munta una panell IPS amb una resolució nativa de 2560 x 1440 i es reprodueix el 99% de l’espai de color Adobe RGB. Amb aquesta gamma ampliada, imatges preses en RAW es poden convertir a Adobe RGB o imatges preses en Adobe RGB es mostrarà en colors vibrants i exuberants. Una llum de fons LED redueix el consum d’energia de només 34 watts durant l’operació típica i utilitza tecnologia de modulació de brillantor per a visualització d’imatges sense pampallugues per ajudar a prevenir la fatiga ocular.

eizo colornavigator

El ColorEdge CS270 ve equipat amb DisplayPort , HDMI , i terminals d’entrada DVI . Amb l’entrada DisplayPort , el monitor ofereix display1 10 bits (més de mil milions de colors simultàniament) a partir d’una taula de consulta de 16 bits . A més, es pot visualitzar el color de 10 bits a través del terminal d’entrada HDMI amb dispositius Deep Color aplicables .

La tecnologia d’ EIZO DUE compensa els errors d’uniformitat comuns a tots els panells LCD per produir més , fins i tot la brillantor i el color a la pantalla. Amb DUE , la pantalla es queda uniforme fins i tot quan el calibratge del monitor en els valors preferits pels usuaris .

Per als usuaris que requereixen una àmplia varietat de funcions de calibratge, EIZO fa grossa seu programari propietari ColorNavigator juny. S’inclouen valors objectiu predefinits per a la fotografia, impressió i disseny web per als usuaris que busquen una manera senzilla de calibrar el monitor. Els usuaris experimentats poden establir els seus propis valors objectiu per a la brillantor, gamma i punt blanc, i generar un perfil ICC. ColorNavigator 6 ofereix diverses funcions avançades, com el mesurament de la blanc del paper que s’utilitzarà per a la impressió de validació millor joc i el perfil de pantalla a impressió per comprovar els resultats de calibratge.

eizo cs270

A causa ColorNavigator 6 és el programari propietari, EIZO ha assegurat que és compatible amb una àmplia gamma de dispositius de calibratge de X-Rite, Datacolor, entre d’altres i suporta Macintosh, Windows i Linux (Red Hat 6.4) sistemes operatius. Les actualitzacions de ColorNavigator 6 estan disponibles a www.eizoglobal.com

Un suport ergonòmic amb 35 ° d’inclinació, 344 ° giratori, manera vertical, i ajust d’altura 148 mm permet als usuaris col·locar la pantalla en la posició òptima. L’estand compta amb una estructura robusta i inclou un suport del cable per a un escriptori lliure de desordre.

El ColorEdge CS270 està recolzat per una garantia del fabricant de cinc anys incloent tres anys de panell. Això és almenys dos anys més que la garantia de la majoria de monitors per assegurar una llarga vida útil i un baix cost total de propietat.

http://www.microgamma.com/coloredge/eizo-coloredge-cs270.php